Jump to content
British Speedway Forum
HagueyUK

Speedway Kodi Video Add-on

Recommended Posts

That's really strange tiger.

 

Let me have a word to the "techies" and I will come back to you. In the mean time most sections are now live on the website until we get this sorted for you.

 

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tigerthommo, it seems that it is a driver issue with your graphics card. If you update your drivers then it should solve the problem you are having. Here is a link to a YouTube video explaining how to do it.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mqsluCmj1Ds

 

Do let me know how you get on. Many thanks

 

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tigerthommo, it seems that it is a driver issue with your graphics card. If you update your drivers then it should solve the problem you are having. Here is a link to a YouTube video explaining how to do it.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mqsluCmj1Ds

 

Do let me know how you get on. Many thanks

 

Andy

Hi Andy,

I've updated as you suggested and everything seems OK now.

Many Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update for you all, tigerthommo who had the installation issue above got it all sorted out, it was just a graphics card driver update issue. :)

Edited by Speedway Portal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy