-
Posts
1,037 -
Joined
-
Last visited
Everything posted by Paul Johnson
-
Breaking his curfews
-
I can see 4 of those in
-
Just going on what i was told
-
Depends on his offical release date,any Gail will sort him out
-
Or Masters
-
05.1.4 Infield The Infield must be kept clear of objects, except those specifically approved and designated on the Homologation Certificate. Equipment or machinery essential for the meeting must be kept or parked as close to the centre of the infield as possible, and in all cases not less than 10 metres from the inner edge of the track. Collapsible A-Frame or other ‘soft material’ advertising boards can be placed at least 4 metres from the track inner edge. On the track surface clearly marked lines, chalk is acceptable, are required: a) a continuous line to define the inner edge of the track circuit Once his tyre passed the edge he should of been excluded
-
What time did he get home?
-
If hes out of prison by March
-
Tbh someone posted that even Chatgpt said Cook did nothing wrong and did cross the line,,,i typed in Gemini and it gave that answer, I wasnt stating the rulebook..Lucifer Sam said we shouldnt be using AI , I was stating the fact that Ai gives different answers My main gripe as ive said before, why didnt the ref exclude Cairns ? He had all the evidence of BSNs replays but refused to look despite numerous phone calls...maybe a league match but not the pinnacle of the season. All these if and buts are just speculation and hindsight,If Picko hadnt hit the fence and beat Rushen we wouldnt need the superheat Also to answer a question about mics...no Scunny dont do head mics like Poole..Whats stopping the ref having a little friendly word in his ear?
-
also from google.... The Speedway Control Bureau (SCB) Regulations define the "white line" itself as the official boundary of the infield. [1] The rule book phrases it with strict technical phrasing under two specific rules that work together: The Infield Line Definition (Rule 05.1.4a): It states there must be "a continuous line to define the inner edge of the track circuit." The SCB formally interprets this white painted line as being part of the infield itself, meaning the precise "inner edge" of the racing track is exactly where the dirt track meets the outer edge of the white paint. [1] The Point of Disqualification (Rule 012.1.11): Because the white line counts as the infield, the regulations do not require a tyre to cross 100% over the line to be in breach. The rule strictly penalizes "a rider whose machine crosses the inner edge of the track with 2 wheels." [1, 2] In practice during a referee review, if any part of the tyre tread simply touches the painted surface of the white line, that wheel is legally deemed to have left the track. If both tyres touch or cross onto that white paint during a corner, it triggers an immediate red light disqualification, unless the safety or crowding exemptions apply. [1, 2]